مجموعه تولیدی روشویی رینزا

مجموعه تولیدی روشویی رینزا

انواع روشویی کابینتی از نظر جنس

کابینت‌ها یکی از مهمترین عناصر دکوراسیون داخلی در منازل و ادارات هستند که علاوه بر زیبایی، برای ذخیره و نگهداری انواع لوازم و وسایل ضروری نیز استفاده می‌شوند. با گذر زمان و استفاده مکرر، کابینت‌ها نیاز به تمیزکاری و روشویی دارند تا همچنان به صورت شاداب و زیبا باقی بمانند.

در این مقاله، به معرفی کامل انواع روشویی کابینتی و نکاتی که در این روش‌ها باید رعایت شود، پرداخته می‌شود. انواع کابینت‌های روشویی، از جمله کابینت‌های PVC، MDF، چوبی و فلزی را به طور جداگانه معرفی کرده و مزایا و معایب هر نوع را بررسی می‌کنیم. همچنین روشویی کابینت‌های روشویی با استفاده از آب و صابون، مواد شوینده خاص، خشک شوی و بخار به طور جزئیات بررسی می‌شوند.

 

چوب

اگر روشویی کابینت دار از جنس چوب باشد، به دلیل تماس این وسیله با رطوبت و آب به مرور زمان سطح زیر چوب باد می‌کند و خراب می‌شود. برای عایق شدن روشویی‌های کابینتی چوبی در برابر رطوبت از پلی استر، رزین و چسب مخصوص استفاده می کنند، اما تضمین ۱۰۰ درصد برای حفظ کیفیت در مقابل آب وجود ندارد. به همین دلیل کابینت روشویی چوبی برای خرید توصیه نمی‌شود.

کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولید روشویی کابینتی به دلیل ناکارآمدی چوب، تصمیم به استفاده از ام دی اف (MDF) به جای چوب معمولی گرفتند تا دوام بیشتری داشته باشد و همچنین زیبایی دوچندانی به این وسیله بدهند. اما حتی ام دی اف هم مشکل از بین رفتن در صورت تماس با آب و رطوبت را برطرف نکرد. بنابراین استفاده از چوب و ام دی اف در ساخت روشویی‌های کابینتی گزینه مناسبی به حساب نمی‌آید.

فلز

به دلیل محکم بودن فلز، وسایل از این جنس قادر به تحمل وزن و مقاومت بالایی هستند اما پس از مدتی استفاده از آن‌ها، زیبایی و جلا اولیه خود را از دست می‌دهند و ممکن است دچار فرورفتگی و زنگ زدن در اثر تماس با رطوبت بشوند. همچنین به دلیل وزن سنگین فلز، جابجایی و نصب آن چالش برانگیز بود. با روی کار آمدن مدل‌های امروزی، روشویی کابینتی فلزی کنار گذاشته شد و نتوانست در بازار خرید کابینت روشویی سهم قابل قبولی داشته باشد.

روشویی کابینتی PVC

بهترین جنس روشویی‌های کابینتی معمولا از جنس پی وی سی(PVC) است که مورد استقبال عموم مردم قرار گرفته‌اند. یکی از دلایل این استقبال تنوع زیاد این جنس در طرح و رنگ است. جنس پی وی سی ضد خش بوده و در برابر حرارت آسیب نمی‌بیند. همچنین در برابر تماس با آب و رطوبت مقاوم است و برخلاف جنس چوب با قرارگیری در رطوبت خراب نمی‌شود و دارای طول عمر بالایی است.

از دیگر مزایای روشویی کابینتی پی وی سی می‌توان به سهولت در جابه‌جایی و نصب آن اشاره کرد. جنس پی وی اس از نظر اقتصادی نیز بسیار به صرفه است و تقریبا عموم مردم توان خرید این محصول را دارند. تمام این ویژگی‌ها، خرید روشویی کابینتی با جنس پی وی سی را به یک خرید هوشمندانه از نظر اقتصادی در عین حال زیبا و تجملی تبدیل کرده است.

 

نظرات کاربران

طاهره طاهر
۱۴۰۲/۰۳/۲۹ ۱۷:۵۸:۴۷
sssdsdd

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.